top of page

HOE STEUNEN?

Word vrijwilliger

Freekje droomt van een leven vol onafhankelijkheid en plezier, en ze heeft jouw hulp nodig om dat waar te maken. Of je haar nu ergens naartoe wilt voeren, haar wilt vergezellen naar een feestje, of een handje wilt helpen bij één van onze events, jouw steun kan haar leven verrijken. Zet je in voor Freekje en maak deel uit van iets bijzonders!

Contacteer ons

Steun ons financieel

Jouw bijdrage kan hét verschil maken! Met jouw financiële steun kunnen we levens veranderen, drempels verlagen en dromen waarmaken. Of het nu gaat om het helpen van Freekje in haar dagelijkse strijd voor onafhankelijkheid of het breder ondersteunen van mensen met een (fysieke) beperking, elke euro telt. Jouw steun kan ons helpen om onze missie voort te zetten en de levenskwaliteit van velen te verbeteren. Investeer in een wereld waarin iedereen meetelt.

 

Meer hierover

HOE KUN JE ONS STEUNEN
Donate

Help ons én Freekje

Freekje is steeds op zoek naar mensen die haar willen ondersteunen zodat ze zo zelfstandig mogelijk kan leven.

  • Wil jij chauffeur zijn?

  • Wil jij haar begeleiden naar een feestje, festival of etentje?

  • Wil jij haar helpen bij het eten?

  • ...

 

Steun ons

Doneer vandaag nog en schrijf mee aan dit inspirerende verhaal!

 

  • Via overschrijving op rekeningnummer BE08 1431 0343 2013

  • Of klik op de onderstaande betaalknop 

 

Extra voordeel: We kunnen je een fiscaal attest bezorgen wanneer jouw gift meer dan €40 bedraagt.

 

Volg ons

Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal realiseren? Wil je Freekje en anderen in actie zien en deel uitmaken van onze bruisende community? Onze Facebook-pagina zit boordevol updates, inspirerende verhalen en manieren om betrokken te raken. Volg ons en wordt deel van dit verhaal. Samen kunnen we bergen verzetten en levens veranderen.

bottom of page